Promo Design
29. januar 2019 / 0 Comments / Yrke

Hold kroppen smidig med en foam roller

Foam rollere har blitt utrolig populære blant nordmenn de siste årene, og det med god grunn. De kjevle-formede skum rullene har en helt unik måte å få stive og ømme muskler til å løsne opp, nesten på lik linje med en massasje. Foam rollers er billige og beleilige, og kan brukes av absolutt alle. De fleste kjenner dem nok fra treningssenteret, men man behøver overhodet ikke å trene for å kunne bruke en foam roller. Den kan med fordel brukes av både en kontormedarbeider med stiv nakke eller en gravemaskinfører med ømme leggmuskler. Foam rollers er på mange måter undervurderte, kanskje fordi man kjenner dem best når toppidrettsutøvere bruker dem.

 

Hvordan kan man bruke en foam roller?

Man behøver hverken å være rakett- eller hjerneforsker for å kunne finne ut av hvordan man bruker en foam roller.  Man setter seg ganske enkelt på gulvet, legger foam rolleren i mellom gulvet og det området man ønsker å behandle, og bruker så kroppsvekten til å rulle frem og tilbake.

 

Man er uenige i forhold til hvor lenge man bør rulle, eller hvor vondt det skal gjøre. Når man bruker en foam roller på et ømt punkt på kroppen, så kan man faktisk nesten sammenligne det med en dyp massasje eller trykkpunkts behandling. Den store forskjellen er jo at man treffer de ømme punktene enda bedre, fordi man selv kan kjenne etter. Når man blir behandlet av en massør eller fysioterapeut, så er dem de som skal kjenne seg fram til det ømme punktet. Det kan jo være litt vanskelig å bestemme hvor mye trykk de skal legge, og derfor er det genialt å bruke en foam roller, ettersom man bestemmer selv hvor stort trykket skal være. Det smarteste er nok å selv kjenne etter hva som er behagelig, i forhold til hvor lenge og hvor stort trykk det skal være.

 


Share:

Pass på sikkerhet og kvalitet når du handler verktøy

I 2022 kan du handle praktisk talt hva som helst på nett, fra dagligvarer og klær til biler og verktøy. Det betyr også at du…

Read More

4 grunner til å velge en justerbar seng

En seng er ikke lenger kun en seng. En seng i dag, kan være så mye mer enn kun en plass hvor du sover. Her…

Read More

Hvordan du kan lage dine egne verktøy

Det er ofte slik at man kanskje ser på noe, som en dreiemaskin og lurer litt på hvordan den blir laget. Det er klart at…

Read More
About the author

Promodesign: