Promo Design
19. oktober 2018 / 0 Comments / Nyheter

Med en hodelykt så kan man holde seg aktiv i mørket

Det er ikke til å unngå at kveldene blir mørke i Norge, og jo lenger nord man kommer, jo færre timer med dagslys er det. I Norge har man alltid vært avhengig av alle former for lykter for å kunne bevege seg utendørs om kveldene. Den mest praktiske formen for lykt er kanskje hodelykten. Med en hodelykt så spiller det ingen rolle om man vil gå på ski, jogge, hogge ved, sykle eller ake i mørket, fordi man kan se alt uten å måtte bekymre seg for å holde en lommelykt.

 

Hvordan man velger den perfekte hodelykten

Først må man finne ut av hva man skal bruke hodelykten til. Skal man bruke den i mens man jobber, så er det viktig med et holdbart batteri og forskjellige innstillinger på lysstyrken. Skal man derimot bruke den på joggetur er det viktig at den er lett og brukervennlig. Hvilken man bør kjøpe avhenger av hva man skal bruke den til.

 

  • Langrenn, ski, snowboard og hundekjøring

Dette er aktiviteter som foregår i snø, og derfor er det viktig å velge en hodelykt med både kaldt og varmt lys, som man kan regulere styrken på. Snø reflekterer nemlig lys, og man kan risikere å få en blendende effekt hvis lyset er for sterkt. Ettersom at man skal bevege seg så bør hodelykten ikke være for tung, og sitte stabilt på hodet. Den skal også tåle frost, siden man skal bruke den i minusgrader.

 

  • Jogging

Her skal man også benytte seg av hodelykten under aktivitet, men det er også noen andre ting man skal ta hensyn til. Hodelykten bør være så lett som mulig, siden jogging er en aktivitet som krever lett bekledning og utstyr.

 

Er man på utkikk etter gode og billige hodelykter så kan man sjekke ut https://batterionline.no/lys/hodelykter

 

 

 


Share:

Gode råd når du skal frakte noe til og fra Kina

Har du planer om å frakte noe til eller fra kina? Det kan kanskje virke som en krevende og kostbar prosess, men fortvil ikke, billigpakke…

Read More

Hvilke produkter blir testet av erotiske nettsteder?

Erotiske nettsteder som fokuserer på produktanmeldelser tester en rekke produkter som er designet for seksuell nytelse, komfort, og sikkerhet. Her er noen kategorier av produkter…

Read More

Her kjøper du Brother blekkpatroner

Er du på jakt etter nye blekkpatroner fra Brother til skriveren din og er kanskje i tvil om hvor du skal få tak i det?…

Read More
About the author

Promodesign: