Promo Design
8. april 2023 / 0 Comments / Nyheter

Gi boligen et helt nytt preg med svært enkle grep

Denne artikkelen er en betalt annonse.

Mange nordmenn er godt over middels interessert i bolig og interiør, noe som selvfølgelig henger sammen med at en majoritet eier egen bolig. Det fører til at man er villig å investere både tid og penger i boligen, men en strammere økonomi har gjort det mer utfordrende å skape sin drømmebolig.

Rydd opp og lag en rød tråd i boligen

De aller fleste boliger kan ha godt av en skikkelig opprydding, som skaper rom, luft og plass for nye impulser. Det dreier seg selvfølgelig ikke om å kaste ut alt man har, men om å kvitte seg med ting som bare samler støv. Da blir det også enklere å prøve å skape en gjennomført stil, med for eksempel boligtekstiler, små møbler og andre dekorative interiørelementer. Begynn bredt, utforsk nyhetene hos forhandlere med fokus på skandinavisk design, og hent inn impulser som du kan bruke videre.

Å skape en rød tråd i boligen handler åpenbart ikke om at alle rom skal være like, men det er mulig å lage gode effekter ved å bruke noen materialer, farger eller teksturer som går igjen i enkeltelementer i flere ulike rom.

Velg hva du vil vise frem

De ulike rommene i boligen har helt ulike funksjoner, noe som naturlig også gjenspeiles i hva du kan bruke som integrerte dekorative interiørelementer. For eksempel finnes det mye fint kjøkkenutstyr, som kan fungere som et interiørelement i seg selv. Det handler da om å løfte frem noen enkeltting, som står mot for eksempel flisene over kjøkkenbenken.

Det vil fortsatt lønne seg å prøve å skape mange rene og frie flater, både av praktiske og estetiske grunner, men ikke vær redd for å bryte dem opp med vakre ting. Det kan være en enkel vase eller en stilren bolle, å gi et rom eller hele boligen et nytt preg trenger faktisk ikke å være mer komplisert enn det.


Share:

Her kjøper du Brother blekkpatroner

Er du på jakt etter nye blekkpatroner fra Brother til skriveren din og er kanskje i tvil om hvor du skal få tak i det?…

Read More

Hvilke produkter blir testet av erotiske nettsteder?

Erotiske nettsteder som fokuserer på produktanmeldelser tester en rekke produkter som er designet for seksuell nytelse, komfort, og sikkerhet. Her er noen kategorier av produkter…

Read More

Gode råd når du skal frakte noe til og fra Kina

Har du planer om å frakte noe til eller fra kina? Det kan kanskje virke som en krevende og kostbar prosess, men fortvil ikke, billigpakke…

Read More
About the author

Promodesign: