Promo Design
25. februar 2019 / 0 Comments / Godt råd

Verden ligger for dine føtter, som backpacker er dine muligheter uendelige

Er du en nysgjerrig og eventyrlysten reisende, som ønsker å utvide ditt verdensbilde og oppleve nye kulturer, så er en backpacking reise kanskje den rette reise form for deg! En backpacker er en reisende som reiser med ryggsekk som bagasje, og beveger seg fra destinasjon til destinasjon. Som backpacker opplever du mange forskjellige kulturer, du kan oppleve mange nye land, du ser spennende arkitektur og møter nye mennesker, samtidig som du både ser og lærer andre måter å leve på. Det finnes flere forskjellige måter å backpacke på, og forskjellige utbydere som tilbyr skreddersydde reiser. Som backpacker får du muligheten til å oppleve verden og deg selv, på en ny måte, som er helt ærlig og autentisk.

3 spennende land du kan backpacke deg igjennom.

  • Tanzania – Landet som tilbyr alt fra savanner og strender til toppen av Afrika.

Backpack deg igjennom et fantastisk land som er fylt med kontraster, fra de store savanner med ville dyr som løver og giraffer, forbi Zanzibars fortryllende strender på for eksempel Zanzibar og hele veien opp til Kilimanjaro, toppen av Afrika. Tanzania ligger langs Afrikas østkyst, har har en helt enestående natur, bestående av blant andet deres naturreservater hvor du kan se alt fra sebraer og vortesvin, til løver og leoparder.

  • Australia – Landet som ligger «Down under».

Koala, krokodille og kenguruer er blant dyrene du kan møte fra Australias mangfoldige dyreliv, mens du kjører ut i den kjente bushen på de rødstøvete veier ut til Ayers Rock, en stor turist attraksjon. Samtidig kan du dykke ned i The Great Barrier Reef hvor du får muligheten til å oppleve fisk og koraller i alle regnbuens forskjellige farger! Australia er ikke kun bestående av kontinentet Australia, men også Tasmania som har omkring 8 000 omkringliggende øyer. Sydney byr også på blant annet Operahuset.

  • Bali – Øyen midt i det indiske Ocean.

Bali er en øy som er beliggende i det indiske Ocean, i mellom øyene Java og Lombok. På Bali er det som regel alltid en opplevelse til de fleste, uansett hvilke interesser eller hobbyer som interesserer den reisende. Du delta på vandreturer igjennom Balis mange rismarker hvor du får se spektakulær natur og store fossefall, eller du kan tilbringe dagen på en av de mange strender Bali har å by på, eller du kan teste dine grenser og bestige en vulkan! Religion er en viktig del av hverdagen for befolkingen på Bali, og det er flere spektakulære templer fra en fjern fortid du kan besøke på din backpacker reise, og samtidig oppleve den lokale vennligheten. Bali tilbyr deg et sammensurium av spennende tradisjoner, overveldende natur som setter spor i deg for resten av livet.

Som backpacker er mulighetene uendelige når du pakker ryggsekken og drar ut på en backpacker reise til forskjellige deler av verden. Adventuro tilbyr deg forskjellige pakkeløsninger, hvor vi er sikker på at du vil få muligheten til å delta på en drømmereise. Samtidig får du muligheten til å utvikle deg som person og teste nye grenser av deg selv.


Share:

Velg riktig vaskemaskin

Vaskemaskinen er en nødvendig husholdningsmaskin i ditt hjem. Nyvasket og rent tøy er noe man alltid har bruk for. Det finnes åpenbart flere modeller og…

Read More

Disse hageredskapene bør man investere i

For de aller fleste av oss så er våren en fjern tanke for tiden. Snø og frost har lagt seg i nesten hele landet, og…

Read More

Kjøpe støvsuger for første gang?

Man har akkurat kjøpt seg ny bolig og skal kjøpe et av de viktigste rengjøringsredskapene, men hvilken støvsuger tilfredsstiller best det behovet man har? Før…

Read More
About the author

Promodesign: