Promo Design
13. desember 2018 / 0 Comments / Godt råd

Slik pusser man opp badet på budsjett

Badet er som regel det rommet i huset det koster mest å pusse opp. Grunnen til dette er at jobben krever flere forskjellige montører og spesialister, fordi en dårlig utført jobb kan resultere i oversvømmelser og fuktskader som kan koste huseieren dyrt. Derfor er det noen ting man kan spare på, samtidig som det er noen ting man bør investere i.

Arbeidstimene er ofte det som kan koste mest, og derfor kan det være smart å undersøke på forhånd hvile deler av jobben man kan selv gjøre. Har man ingen erfaring med utskiftning av fliser eller håndtering av vannrør så kan det være smart å spørre om noen i familien eller i vennegruppen som har eller kjenner noen som kanskje kan hjelpe med dette. En annen god ide som kan spare huseieren for mange penger, er å bruke de samme avløpene og vannrørene. Det kan nemlig bli veldig dyrt hvis man skal legge om dette, og derfor kan man spare mange penger på å plassere den nye dusjen og servanten på samme sted.

Undersøk om man kan få tak i fliser, speil og maling på tilbud, fordi dette er også noe som fort løper opp. En billig måte å sprite opp badet på er med såpedispensere, toalettbørster, planter, duftlys og bilder som passer inn med stilen på badet.

Begynn med å sette opp et budsjett

Det å pusse opp et bad kan være en lang prosess, som krever nøye planlegning. Kostnadene kan fort løpe opp hvis man ikke har laget et budsjett på forhånd. Det lureste er selvfølgelig å spare opp på forhånd, men for mange så kan dette ta ganske lang tid. Hvis man velger å ta opp lån for å pusse opp badet, så sammenlign rentene på lånene for å finne det lånet med lavest rente.

Når budsjettet er ferdig så bør man gå videre og lave en tidsplan. Å pusse opp et bad er på mange måter et stort prosjekt, og derfor kan det være lurt å lage en tidsplan. Rekkefølgen på de delene av arbeidet som skal utføres kan også ha mye å si fordi at enkelte ting kan ikke gjøres før man for eksempel har skiftet ut dusjen. Hvis man skal ha flere montører og rørleggere til å utføre deler av jobben er det viktig at man har en oversikt på når de forskjellige kommer, sånn at det blir gjort i riktig rekkefølge.

Når det kommer til selve baderoms innredning så kan man kjøpe noe billig fra en møbelgigant, eller noe litt dyrere fra en baderoms leverandør med produkter med høy kvalitet. Her kommer det an på om man ønsker å gå på kompromiss i forhold til kvalitet og design. Hvis man først skal kjøpe et nytt bad så vil kanskje mange si at man heller bør gå for en baderoms innredning med høy kvalitet og flott design, men for noen er ikke det så viktig. Uansett som kan det være lurt å finne ut av i god tid, for hva slags innredning man ønsker.


Share:

Verden ligger for dine føtter, som backpacker er dine muligheter uendelige

Er du en nysgjerrig og eventyrlysten reisende, som ønsker å utvide ditt verdensbilde og oppleve nye kulturer, så er en backpacking reise kanskje den rette reise…

Read More

Sørg for å gi bilen din en kvalitetssikker bilpleie

Det er ikke alle som vet hva en kvalitetssikker bilpleie innebærer. Enkelte går ut ifra det dreier seg om å ta bilen sin med til…

Read More

Derfor er ikke en seng bare en seng

For mange av oss så er man først i trettiårene før man skjønner verdien av en skikkelig god seng som er kjøpt med tanke på…

Read More
About the author

Promodesign: