Promo Design
13. november 2022 / 0 Comments / Godt råd

Hvordan trene mage?

Uansett hva du har som mål for magekondisjonering, er det mye informasjon og feilinformasjon om trening av akkurat dette området. Alle er forskjellige, og vi må huske at det som fungerer for noen, vil ikke fungere for andre.

En mager og veldefinert six-pack er like mye et produkt av ernæring som det er trening. For menn betyr dette normalt kroppsfettnivåer på 10 % eller mindre og 16 % eller mindre for kvinner. Så sørg for at kostholdet ditt er i orden, sammen med treningsrutinen din for magemuskler. Det er dog mulig å finne flere gode øvelser for å trene magemuskler, noe vi oppfordrer deg å ta en titt på!

Her er noen alternativer du bør vurdere

Alle andre faktorer til side, enhver mage-trening er bedre enn ingen trening. Med en sterk kjerne bygger du et sterkt grunnlag for daglige aktiviteter.

Daglige bevegelser som å bøye seg, snu seg, sitte og stå drar nytte av sterke magemuskler, i likhet med mer intense aktiviteter som å spille en sport, flytte ut av leiligheten eller gå på en lang sykkeltur.

Enhver mageøvelse er bedre enn ingen i det hele tatt, så ikke la tiden på dagen hindre deg i å prøve sterkere magemuskler.

Magetrening på slutten av styrke- eller kondisjonsøkten

De fleste trener kjernen på slutten av sin vanlige rutine. Det er noen fordeler med dette. For det første er musklene, hovedsakelig korsryggen, allerede varmet opp, slik at du kan unngå skader eller belastninger.

Den andre fordelen er at typisk mageøvelser ikke er like vanskelige som de sammensatte som dødløft eller knebøy, på denne måten har vi fortsatt nok energi til magetrening. Dette avhenger imidlertid i stor grad av aktivitetene du gjør. Hvis du vil gjøre mange hengende benhevinger eller øvelser med manualer til slutt, trenger du mye mer kraft.

En ulempe kan være at siden vi allerede er slitne, er vi mer villige til å forsømme treningen.


Share:

Derfor er ikke en seng bare en seng

For mange av oss så er man først i trettiårene før man skjønner verdien av en skikkelig god seng som er kjøpt med tanke på…

Read More

Foliering gir et profesjonelt og pent uttrykk på få minutter

Mange prosjekter, både i hjemmet og på arbeidsplassen, har som formål å friske opp en overflate. Det kan være en vegg som begynner å bli…

Read More

Det du trenger å vite om blålysbriller og bruk av dem

Såkalte blålysbriller er et interessant produkt for deg som bruker mange timer foran store og små skjermer. Logikken bak er relativt enkel, men blålysbriller kan…

Read More
About the author

Promodesign: