Promo Design
3. februar 2020 / 0 Comments / Godt råd

Går du deg vill i alle tilbudene på rimelig mobilabonnement?

Antall mobiloperatører og antall ulike mobilabonnement du kan velge mellom har eksplodert de siste årene. Kanskje så fort at man går helt i surr i hva som tilbys, og hva som er det beste til sitt bruk.

Det eneste som ser ut til å være en fellesnevner blant dem alle er at de aller, aller fleste tilbyr ubegrenset mengde ringeminutt og ubegrenset antall SMS. Men der ser det ut som likheten slutter også.

Det konkurransen står om er hvor mye datamengde som er i abonnementet til hvilken pris.

Men hva er best for meg?

For i det hele tatt å finne ut hva som er best for deg, må du nesten vite hva behovet ditt er. Trenger du 1 GB data per måned, eller trenger du 10? Eller kanskje noe midt imellom?

For å finne dette ut må du følge med databruken din over en periode. Da vil du fort se hvor mye data du faktisk bruker.

Hvis du er en relativ ny bruker, og ikke har noen historiske data å støtte deg til, bør du ta en liten runde med deg selv, og tenke gjennom om du surfer mye på mobilen din når du er langt unna et trådløst Wi-fi-nett som du kan koble deg på.

Hvor ofte du kan koble deg på et trådløst Wi-fi-nett har veldig mye å si på hvor stor datamengde du reelt sett trenger hver måned på mobilabonnementet ditt.

Når du har funnet ut cirka hvor mye data du trenger i abonnementet ditt begynner jobben med å finne ut hvilken mobil-operatør du skal velge ut fra pris på datapakker og mobildekning.

En jobb mange finner slitsom og til tider forvirrende.

Heldigvis finnes det nettsider som gjør denne jobben for deg, slik at du kan sammenligne alle tilbud som finnes, i sanntid. En slik nettside er comper.no/mobilabonnement/beste-mobilabonnement/.


Share:

Tips til valg av riktig overmadrass

Valg av riktig overmadrass kan være en lang og forvirrende prosess. I dag kan man velge i mellom utrolig mange forskjellige overmadrasser i forskjellig materiale. …

Read More

Kjøpe støvsuger for første gang?

Man har akkurat kjøpt seg ny bolig og skal kjøpe et av de viktigste rengjøringsredskapene, men hvilken støvsuger tilfredsstiller best det behovet man har? Før…

Read More

Hvordan få til en god Portugisisk til Norsk oversettelse

Det å vite forskjellene mellom Norsk og Portugisisk vil være til stor hjelp når du trenger å oversette dokumenter mellom språkene. Vi har derfor laget…

Read More
About the author

Redaktion: