Promo Design
3. februar 2020 / 0 Comments / Godt råd

Går du deg vill i alle tilbudene på rimelig mobilabonnement?

Antall mobiloperatører og antall ulike mobilabonnement du kan velge mellom har eksplodert de siste årene. Kanskje så fort at man går helt i surr i hva som tilbys, og hva som er det beste til sitt bruk.

Det eneste som ser ut til å være en fellesnevner blant dem alle er at de aller, aller fleste tilbyr ubegrenset mengde ringeminutt og ubegrenset antall SMS. Men der ser det ut som likheten slutter også.

Det konkurransen står om er hvor mye datamengde som er i abonnementet til hvilken pris.

Men hva er best for meg?

For i det hele tatt å finne ut hva som er best for deg, må du nesten vite hva behovet ditt er. Trenger du 1 GB data per måned, eller trenger du 10? Eller kanskje noe midt imellom?

For å finne dette ut må du følge med databruken din over en periode. Da vil du fort se hvor mye data du faktisk bruker.

Hvis du er en relativ ny bruker, og ikke har noen historiske data å støtte deg til, bør du ta en liten runde med deg selv, og tenke gjennom om du surfer mye på mobilen din når du er langt unna et trådløst Wi-fi-nett som du kan koble deg på.

Hvor ofte du kan koble deg på et trådløst Wi-fi-nett har veldig mye å si på hvor stor datamengde du reelt sett trenger hver måned på mobilabonnementet ditt.

Når du har funnet ut cirka hvor mye data du trenger i abonnementet ditt begynner jobben med å finne ut hvilken mobil-operatør du skal velge ut fra pris på datapakker og mobildekning.

En jobb mange finner slitsom og til tider forvirrende.

Heldigvis finnes det nettsider som gjør denne jobben for deg, slik at du kan sammenligne alle tilbud som finnes, i sanntid. En slik nettside er comper.no/mobilabonnement/beste-mobilabonnement/.


Share:

Disse hageredskapene bør man investere i

For de aller fleste av oss så er våren en fjern tanke for tiden. Snø og frost har lagt seg i nesten hele landet, og…

Read More

Slik pusser man opp badet på budsjett

Badet er som regel det rommet i huset det koster mest å pusse opp. Grunnen til dette er at jobben krever flere forskjellige montører og…

Read More

Har du behov for en kontinentalseng?

Det er et interessant spørsmål, og sannheten er jo den at de aller fleste har behov for en slik seng, selv det kanskje ikke stiller…

Read More
About the author

Redaktion: