Promo Design
23. januar 2019 / 0 Comments / Godt råd

Disse hageredskapene bør man investere i

For de aller fleste av oss så er våren en fjern tanke for tiden. Snø og frost har lagt seg i nesten hele landet, og mange nordmenn bruker all fritid på å gå på ski eller ake ute i det flotte været. For de av oss med hage så kan våren rett og slett ikke komme fort nok. Følelsen man får når blomstene endelig begynner å spire og gro, er for mange selve essensen i våren. Mange er kanskje ferske huseiere og har derfor aldri stelt i en hage tidligere. Et godt sted å starte er med de riktige redskapene.

4 redskaper man bør ha i hageboden

  • Rake

En rake er alfa og omega for en vellykket hage. Raker kan fås i mange forskjellige design, fra korte i jern til lange i plastikk. Hver enkelt rake har forskjellige formål, men så lenge man i hvert fall har en rake til å rake løv med, så har man allerede kommet langt.

  • Gressklipper

Har man en hage med mye gress, så er det helt essensielt at man også eier en god gressklipper. Det er få ting som får en hage til å se mer sjuskete ut enn gress som gror i villskap. I dag kan få mange forskjellige gressklippere, alt fra manuelle som man selv må dytte, til hagetraktorer med gressklipperfunksjon.

  • Hansker

Skikkelige hansker til hagearbeid kan virke som en selvfølgelighet, men det gjelder virkelig å investere i et skikkelige par hansker som både tåler torner og jord. Hanskene bør være tykke samtidig som det er mulig å bevege fingrene uten problemer.

  • Beskjæringssaks

Skal man stelle med planter og blomster så bør man ha en beskjæringssaks. Noen tenker kanskje at det holder med en normal husholdningssaks, men det gjør det dessverre ikke. En god beskjæringssaks kan klikke igjennom små og store røtter uten problem.

Se alt innenfor hageredskaper her


Share:

Det du bør huske på når du skal handle vinskap

Det finnes mange forskjellige vinskap å velge mellom, derfor lønner det seg å tenke over hvilket alternativ som egentlig passer best til din bruk. I…

Read More

Finn den perfekte gaven til 30-årsdagen

Særlig når personer man kjenner fyller bursdager som har runde tall, kan det være vanskelig å vite hva som vil være en passende og bra…

Read More

Hvordan navigerer robotstøvsugere?

Artikkelen er sponset. Robotstøvsugere navigerer seg selv gjennom rom ved hjelp av hindringer og klippesensorer. Hindringssensorer er vanligvis plassert på støvsugerens støtfanger, og de er…

Read More
About the author

Promodesign: