Promo Design
23. januar 2019 / 0 Comments / Godt råd

Disse hageredskapene bør man investere i

For de aller fleste av oss så er våren en fjern tanke for tiden. Snø og frost har lagt seg i nesten hele landet, og mange nordmenn bruker all fritid på å gå på ski eller ake ute i det flotte været. For de av oss med hage så kan våren rett og slett ikke komme fort nok. Følelsen man får når blomstene endelig begynner å spire og gro, er for mange selve essensen i våren. Mange er kanskje ferske huseiere og har derfor aldri stelt i en hage tidligere. Et godt sted å starte er med de riktige redskapene.

4 redskaper man bør ha i hageboden

  • Rake

En rake er alfa og omega for en vellykket hage. Raker kan fås i mange forskjellige design, fra korte i jern til lange i plastikk. Hver enkelt rake har forskjellige formål, men så lenge man i hvert fall har en rake til å rake løv med, så har man allerede kommet langt.

  • Gressklipper

Har man en hage med mye gress, så er det helt essensielt at man også eier en god gressklipper. Det er få ting som får en hage til å se mer sjuskete ut enn gress som gror i villskap. I dag kan få mange forskjellige gressklippere, alt fra manuelle som man selv må dytte, til hagetraktorer med gressklipperfunksjon.

  • Hansker

Skikkelige hansker til hagearbeid kan virke som en selvfølgelighet, men det gjelder virkelig å investere i et skikkelige par hansker som både tåler torner og jord. Hanskene bør være tykke samtidig som det er mulig å bevege fingrene uten problemer.

  • Beskjæringssaks

Skal man stelle med planter og blomster så bør man ha en beskjæringssaks. Noen tenker kanskje at det holder med en normal husholdningssaks, men det gjør det dessverre ikke. En god beskjæringssaks kan klikke igjennom små og store røtter uten problem.

Se alt innenfor hageredskaper her


Share:

God lyd er en kunst

Det å bygge opp et fantastisk lydanlegg er en sann kunst. Det handler om å kombinere riktig høyttaler, forsterker, signalkabler, avspiller og høyttalerkabler for så…

Read More

Slik pusser man opp badet på budsjett

Badet er som regel det rommet i huset det koster mest å pusse opp. Grunnen til dette er at jobben krever flere forskjellige montører og…

Read More

Verden ligger for dine føtter, som backpacker er dine muligheter uendelige

Er du en nysgjerrig og eventyrlysten reisende, som ønsker å utvide ditt verdensbilde og oppleve nye kulturer, så er en backpacking reise kanskje den rette reise…

Read More
About the author

Promodesign: