Promo Design
23. januar 2019 / 0 Comments / Godt råd

Disse hageredskapene bør man investere i

For de aller fleste av oss så er våren en fjern tanke for tiden. Snø og frost har lagt seg i nesten hele landet, og mange nordmenn bruker all fritid på å gå på ski eller ake ute i det flotte været. For de av oss med hage så kan våren rett og slett ikke komme fort nok. Følelsen man får når blomstene endelig begynner å spire og gro, er for mange selve essensen i våren. Mange er kanskje ferske huseiere og har derfor aldri stelt i en hage tidligere. Et godt sted å starte er med de riktige redskapene.

4 redskaper man bør ha i hageboden

  • Rake

En rake er alfa og omega for en vellykket hage. Raker kan fås i mange forskjellige design, fra korte i jern til lange i plastikk. Hver enkelt rake har forskjellige formål, men så lenge man i hvert fall har en rake til å rake løv med, så har man allerede kommet langt.

  • Gressklipper

Har man en hage med mye gress, så er det helt essensielt at man også eier en god gressklipper. Det er få ting som får en hage til å se mer sjuskete ut enn gress som gror i villskap. I dag kan få mange forskjellige gressklippere, alt fra manuelle som man selv må dytte, til hagetraktorer med gressklipperfunksjon.

  • Hansker

Skikkelige hansker til hagearbeid kan virke som en selvfølgelighet, men det gjelder virkelig å investere i et skikkelige par hansker som både tåler torner og jord. Hanskene bør være tykke samtidig som det er mulig å bevege fingrene uten problemer.

  • Beskjæringssaks

Skal man stelle med planter og blomster så bør man ha en beskjæringssaks. Noen tenker kanskje at det holder med en normal husholdningssaks, men det gjør det dessverre ikke. En god beskjæringssaks kan klikke igjennom små og store røtter uten problem.

Se alt innenfor hageredskaper her


Share:

På tide å få litt mer stil hjemme?

Du har det sikkert fint hjemme, og du er kanskje også fornøyd med alt som finnes der. Det er forståelig, for det er sikkert sånn…

Read More

Ta din lederstilling til nye høyder!

Som leder i en virksomhet er man ofte stillet ovenfor vanskelige og krevende situasjoner, hvor man skal treffe beslutninger på veiene av virksomhetens fremtid. Det…

Read More

Foliering gir et profesjonelt og pent uttrykk på få minutter

Mange prosjekter, både i hjemmet og på arbeidsplassen, har som formål å friske opp en overflate. Det kan være en vegg som begynner å bli…

Read More
About the author

Promodesign: