Promo Design
15. november 2022 / 0 Comments / Godt råd

Det du bør huske på når du skal handle vinskap

Det finnes mange forskjellige vinskap å velge mellom, derfor lønner det seg å tenke over hvilket alternativ som egentlig passer best til din bruk. I mange situasjoner kan det være smart med et vinskap 2-soner, det vil si et vinkjøleskap der det finnes to forskjellige områder med ulike temperaturer.

Til servering eller lagring?

Før du begynner å tenke over spesifikk størrelse, modell eller funksjoner, er det fornuftig å spørre seg hvilken bruk du egentlig trenger et vinskap til. Behovene til noen som bare skal servere noen flasker vil være helt forskjellige fra vinentusiasten som skal lagre flere hundre flasker. Et vinskap 2 soner vil være utmerket som såkalt serveringsskap, da det legger til rette for lagring av vin ved for eksempel 8 og 12 grader. Det betyr at du kan ha både hvitvin og rødvin klar til servering ved optimal temperatur.

Langtidslagring stiller også krav til kontrollert temperatur og luftfuktighet, men dessuten er kapasitet en viktig faktor. Det kan for eksempel være at du vil ha et større enklere skap kun til lagring – et skap som med fordel kan plasseres i en bod eller kjeller. Derfor er det viktig å se på behovet først.

Et eller flere skap?

Ingen hobbyer er statiske, det gjelder også en interesse for vin. Derfor kan det godt være at kravene du stiller til et vinkjøleskap i dag vil utvikle seg i løpet av årene som kommer. Det betyr ikke at du trenger å ta høyde for videre vekst i vinsamlingen allerede nå, men det er viktig å ha i bakhodet.

En investering i et mindre vinkjøleskap med flere soner vil uansett aldri være «bortkastet», husk på det alltid vil kunne benyttes som et serveringsskap – uavhengig av hvordan du bygger ut kapasiteten til lagring. Det gir en ekstra trygghet når du skal velge et vinkjøleskap som passer til dine behov og ønsker akkurat i dag.


Share:

Verden ligger for dine føtter, som backpacker er dine muligheter uendelige

Er du en nysgjerrig og eventyrlysten reisende, som ønsker å utvide ditt verdensbilde og oppleve nye kulturer, så er en backpacking reise kanskje den rette reise…

Read More

Hvordan få til en god Portugisisk til Norsk oversettelse

Det å vite forskjellene mellom Norsk og Portugisisk vil være til stor hjelp når du trenger å oversette dokumenter mellom språkene. Vi har derfor laget…

Read More

Avduking av allsidigheten til gipsplater i moderne konstruksjon

Denne artikkelen er en betalt annonse. Byggebransjen har vært vitne til et revolusjonerende materiale som har forandret måten vi bygger og designer rom på –…

Read More
About the author

Promodesign: