Promo Design
20. april 2019 / 0 Comments / Godt råd

Derfor er ikke en seng bare en seng

For mange av oss så er man først i trettiårene før man skjønner verdien av en skikkelig god seng som er kjøpt med tanke på ens egne og en eventuell sengepartners behov. Ofte så er det sånn at når vi er små så kjøper foreldrene våre de sengene vi sover i, og når vi eventuelt flytter ut for å studere så kjøper man den første og beste sengen man finner. Ofte så ender man opp med en brukt seng eller en seng i ganske så lav kvalitet. Når vi blir eldre så følger det også ganske så ofte ett par plager i bevegelsesapparatet. Disse plagene kan for eksempel være smerter i nakke og rygg. Mange av oss ser nå både verdien i en skikkelig kvalitetsseng, og ikke minst har råd til å kjøpe en. Men hvor skal man begynne?

Slik går man frem når man skal kjøpe ny seng

Det første man bør gjøre er og finne ut av hvilke behov man har og hvilke behov en eventuell sengepartner har. Disse behovene kan nemlig variere i stor grad. De fleste av oss liker «å ligge oss fram» til riktig seng, det vil si og prøve-ligge mange forskjellige senger. Dette er ikke en dårlig måte og gå fram på, men man bør huske denne tommelfingerregelen; veier man over 80 kilo så bør man gå for en fast seng, og veier man under 80 kilo så bør man gå for en seng til den myke siden. Grunnen til dette er at ryggsøylen bør ligge så vannrett som mulig for at ryggen skal bli avlastet på en korrekt måte i løpet av natten.

Et godt tips er å sjekke ut Sovbedre.com. Her får man tips til hvordan man finner den perfekte sengen, hvorfor man bør velge en sengeramme og hvordan man kan få bedre søvn.


Share:

Vær nøye på planleggingen av belysningen

Uansett om du renoverer eller har kjøpt et nytt hus, eller kanskje til og med bygger noe nytt så er det en rekke faktorer å…

Read More

Disse hageredskapene bør man investere i

For de aller fleste av oss så er våren en fjern tanke for tiden. Snø og frost har lagt seg i nesten hele landet, og…

Read More

Kjøpe støvsuger for første gang?

Man har akkurat kjøpt seg ny bolig og skal kjøpe et av de viktigste rengjøringsredskapene, men hvilken støvsuger tilfredsstiller best det behovet man har? Før…

Read More
About the author

Promodesign: