Promo Design
26. juni 2023 / 0 Comments / Godt råd

Derfor bør handle ytterdør og tilbehør på nett

Denne artikkelen inneholder annonsert innhold.

I 2023 er det mulig å handle det aller meste av verktøy og byggevarer på nett, derfor er det ikke så rart at nordmenn også velger å handle ytterdører digitalt. Med litt forarbeid og en enkel sjekkliste vil du ha en ny ytterdør på plass i løpet av kort tid.

Svært bredt utvalg med uendelige tilpasningsmuligheter

Det brede utvalget er en åpenbar fordel ved å velge netthandel. Derfor bør du begynne med å orientere deg i markedet, kjøp ytterdører online først når du føler at du har god oversikt når det gjelder hva du har å velge mellom. I fysiske butikker vil du vanligvis se noen få standardmodeller utstilt. På nett kan du begynne med standard mål, farge og materialvalg som et utgangpunkt, men du kan også gjøre tilpasninger på en svært enkel måte.

Mange norske dører følger standarder når de gjelder mål, men det finnes også avvik der det er nødvendig med helt spesielle mål. Derfor er det viktig alltid å måle, selv om du er «helt sikker» på hvilke mål døren din har.

Tenk på tilbehør, lås og smarthjem

Når du handler ytterdør på nett får du også tilgang til et bredt utvalg tilbehør, som for eksempel grep, låssylinder, låskasse og eventuelle ventiler. Slike tilpasningsmuligheter legger til rette for at du kan skreddersy døren din fra dag én:

  • Mange nordmenn har valgt en elektronisk lås, gjerne integrert med smarthjem. I slike tilfeller trenger du ikke å velge til for eksempel grep og låssylinder.
  • Hvis du vil ha en tradisjonell lås, er det svært praktisk å få alt levert sammen med døren. Da har du alt på plass når det er på tide å ta seg av monteringen.

Husk til slutt også på å bruke god tid på å velge design og stil som passer til boligen din. Ytterdøren er tross alt det første som møter deg når du kommer hjem.


Share:

Disse hageredskapene bør man investere i

For de aller fleste av oss så er våren en fjern tanke for tiden. Snø og frost har lagt seg i nesten hele landet, og…

Read More

Verdens største hai: Megalodon

En skyggeformet form er synlig i det fjerne, like under overflaten av havet. Skyggen svømmer nærmere, og viser seg å være en hai – en…

Read More

Tips til valg av riktig overmadrass

Valg av riktig overmadrass kan være en lang og forvirrende prosess. I dag kan man velge i mellom utrolig mange forskjellige overmadrasser i forskjellig materiale. …

Read More
About the author

Promodesign: